Bericht:

23:30 15-03-2018
Rudolf
Echt een hartstikke leuk geschreven reisverhaal.
Ik heb het gelezen met de pen in mijn hand, want wij gaan deze trip deze zomer doen. En... wij hopen toch minstens een paar van die 50 beren te zien!!! Geweldig, ook die film!
20:53 03-06-2017
Ingrid Tacx
Hoi bas en esther,

Leuk reisverslag. Kun je me
Misschien verrellen wat de naam van het restaurant was in de everglades met de garnalen onbeperkt eten?

Groet ingrid
11:29 17-05-2017
Mira
Hoi Esther en Bas,

Wat een leuke, mooie blog hebben jullie. Echt genoten van de mooie foto's. En wauw 50 beren??? Ik ben al blij wanneer ik er 1 tegen kom. ;-) Bedankt voor jullie verhalen, haal er veel info uit.

Gr Mira
21:31 08-05-2017
Milan
Hoi Esther en Bas

leuke blog hebben jullie! Fijn om te zien dat er eensgezinden net als ik zijn die de VS helemaal geweldig vinden. Ik ben zelf 14x geweest en ik hou ook een blog bij van mijn reizen, te vinden op http://www.milanesi.nl
Ik zie dat jullie ook per dag verhalen schrijven en foto's plaatsen, leuk om te kijken wat jullie hebben gezien en ik nog niet. Misschien hebben jullie ook iets aan mijn blog voor jullie toekomstige reizen.

groet,

Milan
 
Ad
07:17 27-01-2017
Reny
Esther en Bas,

heel veel plezier in Florida !

Groetjes,
Reny
17:51 20-12-2016
Laura
Hoi Esther en Bas,

Wat heb ik met ontzettend veel plezier vandaag de hele dag jullie dagverslagen gelezen! Wat een ontzettend mooie, gave foto's en wa leuk om jullie verhalen te lezen! Ik kan er heel wat tips uit halen en dat zullen vast veel meer mensen doen!

Ik heb een vraag over het fotograferen.
Wij fotograferen zelf ook regelmatig, maar wij hebben geen idee welke lenzen we mee moeten nemen naar Canada komend jaar!
Ik hou er zelf niet van om op een dag een aantal keer te wisselen van lens, maar willen we inzoomen op de dieren heb je een andere lens nodig dan het landschap met alle bergen erop.
Kunnen jullie hier wat meer informatie over geven?

Groetjes,
Laura
22:58 18-11-2016
Leo Dirven
Hallo Esther en Bas,
Met ontzettend veel plezier heb ik (weer) jullie verslag gelezen. Zelf zijn 4 in 2008 en 2012 steeds bijna 4 weken in Canada geweest, alleen wel met een camper. We gaan zeker weer terug waarschijnlijk 2019. Spirit Island op Maligne Lake vond ik fantastisch , alleen inderdaad die muggen, heel erg. Was wel de moeite waard, alleen te kort mochten we blijven , jammer, bootje ging weer weg.
Ook wij hebben vele beren gezien en grizzly';s maar kwamen niet tot de 50. Wat geweldig. Ook hebben wij een eland gezien langs de kanten van Maligne lake met een jong. Jullie maakten werkelijk fantastische foto's van al die watervallen en gelukkig dat bij al Bas zijn vallen niet iets ergers is gebeurd.
Nogmaals heel hartelijk dank voor jullie geweldige reportage. Als we gaan , ga ik zeker weer even lezen om de leuke plekjes van jullie ook te bekijken (alleen wel met de camper) Trouwens Mount Edith Cavell vonden wij fantastisch , mooie hike en mooie ijsvlaktes (toen) . Groetjes Leo
16:57 08-11-2016
Joke
Hallo Esther en Bas,
Nog bedankt voor je reactie. Echter de site geeft nog aan in bewerking te zijn. Nu maar Island Park geboekt maar wel de site goed in de gaten houden. We doen de route net andersom. Vanaf Denver (2 nachten), Estes Park, Cheyenne, Rapid City (3 nachten), Buffalo City, Cody (2 nachten), Cooke City Silver Gate, Island Park (2 nachten), Jackson, Salt Lake City (2 nachten), Grand Junction, Denver (2 nachten).
Het lijkt me dat jullie behoorlijk wat ervaring hebben hoe te reizen. Ik probeer veel informatie te vinden op het internet. Hoe hebben jullie het gedaan? Ik wil zo graag dat allemaal zien waarover jullie schrijven (maar vanwege de omgekeerde route vind ik het lastig). en waarvan je zulke prachtige foto's maakt. Mijn complimenten, zo mooi!
17:14 13-10-2016
jolanda
Hoi Bas en Esther,
Wat een super leuk verslag heb ik net zitten lezen over Canada, met super foto's! Helemaal omdat we er zelf komende zomer heen willen gaan. Vraagje, heb je een tip voor mij hoe ik ook zo'n mooie reisblog kan maken?

Groetjes Jolanda
17:09 05-10-2016
Joke
Hallo. Ik zoek nog een overnachting in West Yellowstone voor juni 2017. Het lukt me niet iets te vinden. Hoe en naar wie hebben jullie geboekt. Overigens geniet ik van je verslag en de prachtige foto's.
19:38 24-05-2016
Jessica
Ik ben de afgelopen dagen uitgebreid jullie verslagen aan het lezen en de bijbehorende foto's aan het bekijken, helemaal leuk! Ik kwam op de site via het AA-forum. Grappig om te zien dat jullie ook zo besmet zijn met het Noord-Amerika-virus. Mijn man en ik reizen ook al een aantal jaren met veel plezier naar dit gebied en fotograferen er dan ook op los. Zie niet zo vaak dat een stel van 'redelijk onze' leeftijd ook zo standvastig is in het maken van deze reizen. Ik vind het knap dat jullie de blog/ het reisverslag zo bijhouden tijdens jullie reis. Wij vinden het al lastig om dat voor ons zelf te doen (soms door vermoeidheid alleen wat steekwoorden om later uit te werken tot dagverslagje), laat staan voor op de website. Ik denk dat er aardig wat tips te vinden zijn op deze website voor mensen die wat minder tijd hebben om alles zelf uit te zoeken. Bepaalde jaren waren wij in hetzelfde gebied als waar jullie naartoe gingen. In de eerste jaren was ik alleen niet bekend met het AA-forum, dus dergelijke tips waren soms misschien handig geweest... Ach wie weet helpen ze voor de toekomst nog, want bepaalde gebieden komen wij graag nog eens terug. Als ik jullie bij deze een tip mag geven voor de toekomst: ga een keer naar Alaska.
13:21 15-02-2016
Ina
Ik lees net jullie verslag, leuk!! jullie reden de sky to sea weg van sea to sky, zouden jullie adviseren hem andersom te rijden van Whistler naar Vancouver voor mooiere uitzichten of maakt dat niet zoveel uit??
10:34 31-12-2015
Gerda
Wat een leuk reisverslag en wat een prachtige foto's.
Aankomende gaan wij ook naar Canada en printen jullie verslag helemaal uit. Wij komen vast op heel veel plaatsen die jullie ook bezocht hebben en wat is er dan leuker om er van tevoren alvast iets over te lezen.

Bedankt!
21:27 30-12-2015
Leen en Jenny
Wij hebben genoten van jullie prachtige natuurfoto's. Ongelooflijk zoveel wild jullie gezien hebben. Hebben jullie de reis helemaal zelf voor bereidt of via een reisbureau? Is het nodig om alle hotels van te voren te boeken of eventueel lodges.?
Wij zijn van plan in aug. een trip te maken door de R. M.
Bij voorbaat dank voor jullie reactie.
Met vriendelijke groet,
Leen en Jenny
14:24 11-12-2015
Petra
Hoi,ik heb net een gedeelte van jullie prachtige reisverslag gelezen.Schitterend om zo veel beren te zien.
Wij hebben net gisteren een reis geboekt.volgend jaar september en dan drie weken met de camper rond.Eerste keer voor ons.ik vind het spannend.
Berichten: 1 t/m 15 van de 763.
Aantal pagina's: 51
[1] 2 3 4 5 6 7Ouder